Previous
Next

Arbëria Group është kompani prodhuese e ujit natyral mineral i Alpeve dhe lēngjeve Big dhe ku produktet tona janë të plasura dhe të njohura në tregun e Kosoves dhe jashtë saj.

Në Arbëria Group, mundësohet cë inovacionet te marrin pērkrahje nga niveli me i lartë në kompani.

Bordi i ynë udhehegës në Arberia Group ka mundesuar qē produktet tona të jene lider në treg nga shitja dhe cilêsia.

Brendet e Arbëria Group janē produkte të konsumatorëve. Ne prodhojmě, distribuojme dhe shesim produktet finale në krejt

BIG BULL
Pije energjike me koncentrim të lartë të kofeinës deri në 240 mg.forcon trupin zvogëlon lodhjen mentale, rrit vigjilencën dhe qëndrueshmërinë.
BIG LEMON
Pije freskuese dhe e gazuar, me shije limoni ,dhe arome origjinale limoni. Ofrohet në paketime të ndryshme në armbalazh plastike.
UJË MINERALI I ALPEVE
Uji mineral i Alpeve buron nga thellesia e Alpeve, në malet e Gollakut në fshatin Kolik në një lartësimbidetare mbi 1200 m. Buron nga një burim i lashtë me uji mineral natyral dhe dihet nga gjithë treva si ujë me cilesi të lartë.
BIG COLA
Pije freskuese me bazé amerikane, jo alkoolike, e gazuar dhe ne paketime te ndryshme në ambalazhe plastike "Big Cola shuan etjen"
UJË NATYRAL I ALPEVE
Uji mineral i Alpeve buron nga thellesia e Alpeve, në malet e Gollakut në fshatin Kolik në një lartësimbidetare mbi 1200 m. Buron nga një burim i lashtë me uji mineral natyral dhe dihet nga gjithë treva si ujë me cilesi të lartë.
BIG ORANGE
Pije freskuese dhe e gazuar, me shije portokalli, dhe përzier me frutat egzotike. Ofrohet në paketirne të ndryshme në ambalazh plastike.

Slide Uji natyral i Alpeve buron nga thellësia e Alpeve , në malet e Gollakut në fshatin Koliq në një lartësi mbidetare mbi 1200 m . Buron nga një burim i lashtë me uji natyral mineral i njohur nga gjithë treva si ujë me cilësi të lartë. UJË NATYRAL I ALPEVE Slide Uji mineral U Alpeve buron nga thellesia e Alpeve, në malet e Gollakut në fshatin Kolik në një lartësi mbidetare mbi 1200 m. Buron nga një burim i lashtë me uji mineral natyral dhe dihet nga gjithë treva si ujë me cilesi të lartë. UJË MINERALI I ALPEVE Slide Pije freskuese me bazé amerikane, jo alkoolike, e gazuar dhe ne paketime te ndryshme në ambalazhe plastike "Big Cola shuan etjen" BIG COLA Slide Pije freskuese dhe e gazuar, me shije portokalli, dhe përzier me frutat egzotike. Ofrohet në paketirne të ndryshme në ambalazh plastike. BIG ORANGE Slide Pije freskuese dhe e gazuar, me shije limoni ,dhe arome origjinale limoni. Ofrohet në paketime të ndryshme në armbalazh plastike. BIG LEMON