MEDIA

Big Cola
Video e re promocionale qe ben promovimin e pijes freskuese Big Cola si pjesë dhe kënaqësi e cdo tryeze në farniljet tona

“Shije mogjike”
Ujë Natyral i Alpeve
Video promocionale e ujit të Alpeve me këngëtaren Genta Ismajli

“Jeto i ri”