Previous
Next

UJË NATYRAL I ALPEVE

Uji natyral i Alpeve buron nga thellësia e Alpeve , në malet e Gollakut në fshatin Koliq në një lartësi mbidetare mbi 1200 m . Buron nga një burim i lashtë me uji natyral mineral i njohur nga gjithë treva si ujë me cilësi të lartë , Duke u bazuar në parametrat kimiko – fizike Uji i Alpeve është i vetmi ujë i pasur me Oksigjen si dhe minerale natyrore , qka e bene qe uji i Alpeve të jetë i vetmi uje BIO në Kosovë . Dhe të jete i preferuar për të gjitha grup moshat Po ashtu teknologjia e jonë moderne e mundeson qe uji i Alpeve t’i ruan të gjitha vetitë natyrale nga burim deri tek sofra e juaj I ftohet ! fresketli kthjellet ! Uje i Alpeve për shëndetin tuaj !

KËSHILLA SHËNDETËSORE

Ujë i Alpeve Për fëmijë Një Fëmije 10 vjeqar peshon 30 kg dhe ka nevojë për të paktën 1 litër ujë në ditë , plus çfarë ai merr nga ushqimi. Ku uji eshte një burim i shendetshem i hidratimit dhe uji i Alpeve Natural Mineral siguron një ekuilibër unik të minera leve . Prandaj sigurohuni që femijet tuaj të pijnë shumë ujë